Jan 14, 2008, 12:17 PM

Поспря за мъничко при мене... 

  Poetry » Phylosophy
1046 0 19

Поспря за мъничко при мене

и ми даде хляб.

Изтри сълзите ми солени -

силата си вля.

Запя ми тихо с глас вълшебен -

светла песен бе.

И сякаш засия във мене

цялото небе...

Понесоха ме лекокрили

птици на ята...

За малко бе ме посетила,

блага - Любовта.

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??