Jul 7, 2006, 2:05 PM

Посрещнах моето късно лято 

  Poetry
730 0 13

В студена есен закопнях
със топлина да те нахраня,
душата ти във ледената зима
с най-нежна обич да докосна!
Целувах те със пролетните цветове,
желания в плътта ти вплитах,
душата ти целувах с ветрове,
които все за теб, любов, разпитвах!
В задъханото златно лято
докоснах струнните ти сетива,
това, което бе с любов мечтано
като камбана зазвъня...
Не чувствам никаква вина сега,
че откъснах плодове копняни
и пих със устни, напукани и жадни
на любовта соковете непознати.
Такава исках те за мен, любов,
задъхана и топла в моите вени
да влееш обич нежна и живот...
усмивка на моите устни.

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??