Oct 2, 2012, 1:00 PM

Посрещни силата от светлина и звук 

  Poetry » Love
729 0 0

Железен и изначален е моят дух,

никой така не може да те обича.

Виж светът колко е скучен и сух,

нектарът от думите ми извличай.

 

Слушал съм пулса на сърцето ти

да отмерва върховни мигове живот.

Затоплял съм с дъха си ръцете ти,

към истината ти си ми вечен брод.

 

Готова ли си да те прегърна с мощ

и да забравиш къде се намираш?

Готова ли си в непрогледна нощ

блясъка на очите ми да съзираш?

 

В теб имаш от мен енергия и свобода.

Те движат всичко живо не само тук.

Нали си страстна и чувствена жена,

посрещни силата от светлина и звук.

 

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??