Aug 6, 2016, 2:45 AM

...Посвещение... 

  Poetry » Love
772 6 21

...Посвещение...

 

Земята беше изсъхнала и тъмна.

Нямаше нито извори, нито светлина...

И тогава от очите ти избликна вода, 

чиято дълбочината ме изпълни и освети...

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??