ПОТЪРСИ МЕ
Потърси ме в капка нежна роса,
в бавно гаснещият слънчев лъч
в прегръдката на бисерна сълза
и в онзи весел детски глъч
В усмивката на падаща звезда,
в голотата на невъзвратимия миг
в уплашения поглед на сърна
и в твоя, може би прощален миг
Потърси ме в самотата на стара луна
в благослова на болка неуловима
в душата на задъхана сълза
потърси ме- докато все още ме има!
Потърси ме…..
© Краси Божилова All rights reserved.
Много е хубав!
Поздравления!