Sep 18, 2008, 5:58 PM

Потърси ме 

  Poetry » Love
635 0 2
Потърси ме, когато ме няма,
когато не съм близо до теб.
Потърси ме -
когато вечер заспиваи
и ме няма до теб.
Подари ми усмивката нежна,
подари ми капка живот.
Обещай ми всичката нежност,
обещай ми любов.
Погали ме толкова нежно,
както преди,
целувай ме толкова тихо,
да не чуват чужди уши.
Прегръщай ме дълго,
ако искаш със дни.
Ти знаеш, че аз  съм твоя
и няма нужда от сълзи.
Аз зная, че копнееш за мене,
искаш да бъда до теб.
Потърси ме,
аз съм надеждата твоя,
твоят смисъл,
твоят живот.

© Микаела Фараон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??