Jun 29, 2010, 10:12 AM

Потъване 

  Poetry » Love
751 0 12

Да потънеш  нежно в нечий глас,
като в море спокойно и прохладно.
Отдавайки душата си в захлас,
изцяло на прибоя... всеотдайно.

Кадифено галещ нощен бриз
докосва  сетивата и... припява,
музика...  с изящен нотопис
омайващо в друг свят те приласкава.

Разлива свойта  приливна вълна,
обгръща те със пелена  приспивна.
И спира времето. Господстващ е мигът,
а  думите  прегръщат те магийно.

Потъваш нежно в топъл глас...
усмихва се душата... заискрява.
Как искаш да целуваш във екстаз
устните шептящи... до забрава.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??