May 12, 2010, 12:32 PM

Повече от 61.8% 

  Poetry » Love
527 0 3

Повече от 61.8%

Така ли всичко ще приключи?
Не виждам смисъл в това.
Красиви чувства да отключи
и да си тръгне, хей така.

Защо изобщо го допусна?
Светът си беше черно-бял.
Обагри го, а го откъсна,
палитрата щом бях видял.

Ако случайността не съществува
и според Хермес за баланс,
съдбата щеше да ликува
след тъй успешен резонанс.

Обаче, всичко се обърка.
И като в някаква игра
в грешките ми се отърка
и също грешката избра.

Така ли всичко ще приключи?
Държа мобилния в ръка.
Красиви чувства да отключи,
но... няма да те набера.

 

© Сони All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??