Nov 23, 2011, 4:55 PM

Повече от всичко това 

  Poetry » Love
558 0 5

От сърце раздавам, колкото мога...
На всички ще се опитам да помогна...
Всеки ден на Бога ще благодаря,
че съм жива и ме е благословил
с тази сила да видя деня и нощта!

Никой не забелязва красотата,
която го заобикаля...
Никой не вижда колко
е красива пролетта...
Колко е снежна бялата зима...
И колко сила носи есента...

Даже и димът от цигара
има своя красива страна...
Как се разкъсва като
пара, излизаща от гореща чаша
в студа...

А ти?
Забелязвал ли си как
морето се бушува през деня
и как вечер е огряно от лунна светлина...
Заслушвал ли си се в на птичките песента
и излизал ли си просто ей така
да се порадваш на света?

Един ден отиди на върха на някоя планина
и слушай вятъра...
Той ще ти разкрие мойта тайна:
Готова съм всичко това с теб да споделя,
че даже и да ти го подаря...
Само за един миг, в който ще те видя...
И ще се чувствам по-велика от всичко това...
За един миг,
преди да изгубя отново твоята следа и да се откажа!

© Александра Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??