Oct 7, 2016, 7:48 PM

Повей ми, ветре 

  Poetry
504 0 0

Повей ми, ветре,

нежно полъхни,

повей и разпилей ме

после събери.

Повей ми тихо

да те чуя

как пееш в нивите изкласили

в чешмяни изворни води

във борове и във ели.

Повей, душата ми не трае

от горите и полята

вест ми донеси

и аромата

в косите ми

ти кротко остави.

© Гери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??