Feb 2, 2021, 11:47 PM

Повярвай 

  Poetry
303 0 0

Вярваш ли, че мечтите
могат да се сбъдват?
Вярваш ли, в падащи звезди?
Защото, ако не вярваш ти,

 

сега е моментът да повярваш,запомни!
Повярвай в себе си и ще успееш! 
Ще успееш да повдигнеш планини,
ще достигнеш ярките звезди,

 

ако не се откажеш от своите мечти!
Повярвай и ще видиш,
светът ще стане по-красив,
а слънцето ще сгрее

 

и най-мрачните ти дълбини.
Снегът в душата ти ще се стопи,
ако веднъж повярваш,
в своите преследвани мечти!

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??