Sep 7, 2010, 9:01 PM

Повярвай ми 

  Poetry » Love
769 1 1

Повярвай ми


Повярвай ми, че много те обичам,

повярвай ми, сърцето свое аз ти подарих,

оставих го в ръцете твои то да бие, 

не го чупи...

повярвай ми, любов.


Не се страхувай, аз съм твоя,

до тебе винаги аз ще стоя

и в весели моменти

и в неволя,

повярваи ми, не ще те нараня.

© Аделина Папазян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??