Apr 20, 2007, 12:22 AM

Повярвай в мен 

  Poetry
830 0 11

Щом тръгна си,
душата се разплака!
Очите се напълниха с сълзи!
И само мисълта за нашето, НЕЩО
                                                 свято,
във спомените нежно  ме крепи.


"Очи далечни, бързо се забравят!"
- така гласи сентенция една.
Но мога ли аз твойте  да забравя,
щом крия ги  ревниво от света?


Те топлят ме във нощи омагъосани.
С лъчи пронизват облачния ден.
Във сънищата смело уверяват ме:
"Аз вярвам в теб! Повярвай в мен!"


Щастлива съм, че срещнах те, любими!
Прекрасно е, че носиш любовта!
Със сладка болка и магия покори ме,
пък после... нека дойде 
                                     МЪДРОСТТА!                  

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??