Jan 28, 2015, 10:43 PM

Повярвай в себе си веднъж 

  Poetry » Love
510 1 2

Вържи косите си със топъл здрач,
Докосвай ме със погледи самотни...
И сънища разказвай ми – без глас,
и нека тишината да говори...

Налей ми чаша със шампанско - смях...
пенлив като реката на живота...
Обичам да усещам, че съм в грях
и да вървя по хълмове - голготи.

Насичай ме на мигове с ръка...
гневи в мен мъжкото, да иска прошка.
Събличай тази рокля от тъга,
във мислите ти тази нощ ще постя...

Обичай ме солено, като мъж...
сълзите ти ще са росата утре.
Повярвай в себе си поне веднъж -
богиня си на дявола ти вътре...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??