Mar 13, 2023, 6:23 AM

Позна ли ме 

  Poetry » Love
764 0 0

Позна ли ме
 

Позна ли ме, че съм различната - 
от обич и вълшебство и от щастие,
позна ли ме с Душата си прекрасната, 
как ухаем на любов от съпричастие?

 

Можеш ли да го усетиш със сърцето,
това сега е трудния въпрос - 
подарък вселената изпраща
на хора в правилния коловоз!?

 

Светлината е жарава и възкръсване
така ухаят избраните жени,
до сега навярно са отсъствали -
объркват сетивата, а ти прости!

 

Това съм аз - надживени правила, 
приемане, обич и търпение  -
до смайване, объркване, съдба, 
прекрасното усещане и възкресение!
...
Не ме позна!

© Елеонора Крушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??