Sep 6, 2016, 8:11 PM

Позна ли ме, Любов? 

  Poetry » Love
371 0 0

Позна ли ме?...

Очите ми,...Венера отразяват.

Да!...Любов съм аз...

във спомен тих,

една мелодия за двама...

запратила тъгата на тепих...

В дланите ти цяла се побирам,

по вените ти се разхождам,

като в лабиринт...

Позна ли ме?...

Облечена във женско тяло,...

скрита в многоточията

на среднощен стих!...

© Нони All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??