Jun 1, 2013, 10:45 AM

Познала си съм те 

  Poetry » Love
612 0 3

 

Познала си съм теб, любов?

Разминах ли се или ме очакваш?

Повярвай, в моя тих живот

и облака дори е тежка сянка.

Не ми остана време да бленувам.

И искам те със всичкото си в мен.

Не искам само в сънища да те очаквам,

а с изгрева да дойдеш в ден.

На друга дай илюзии и сънища.

Аз искам да си моето обичане.

Преплитай ми нозете в светли пътища.

Душата ми да литне от насищане.

Така те чакам, че страхувам се

от късна сянка в дъмна доба.

Но дойдеш ли, ще бъда същата.

Пак вричам се и отдалечавам болката. 

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??