Sep 3, 2013, 7:28 AM  

Познанието 

  Poetry » Phylosophy
474 0 6

Невидимото ще почувстваш.

До видимото ще опреш.

Но те са айсберг или плувка

в притихналото ни море.

 

Вселената е тъй огромна!...

Изпълнена е с тишина.

Това, що виждаш и запомняш

е само късче светлина.

 

Вълна и от вълна  частица.

Движение от край до край.

Светът, създаден и измислен,

по непонятен е комай.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??