Jul 8, 2018, 10:52 AM

Позната фантазия 

  Poetry » Phylosophy
559 0 0

1.Сънят ми чука на вратата,

дърпа ми клепачите надолу,

по-лека става ми душата,

сгрява се снагата като във прегръдка,

стисната сал леко от завивка.

 

2.Полетът се готви,
във мечтите ми безкрайни,
обичам тази си разходка ,

сред райската градина,

до дълбините в земните недра омайни.

 

3.Срещам времето тогава,

пътя за целите намирам,

тежестта от деня си разтоварвам,

сърцето на любимия човек  усещам,

за заран с него се надпреварвам.

 

4.Ей го на без да усетя,
вече вътре съм в съня,
срещам хората,

забравени или мечтани,
стигам целите на мечтата,

когато гушнала ме е,

на половинката ръката.

 

5. С нея заедно сме във нощта,

докато спя ме гледа,

гледам я докато спи,

заедно потъваме в свят,

на фантазия и упека,

живеем във момент неизживян,

живеем във моментът вечен.

© Георги Сираков All rights reserved.

Реалност и сила на фантазията и съня 05.07.2018

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??