Nov 26, 2008, 1:23 PM

Познати 

  Poetry » Phylosophy
551 0 6

 

Държим се просто, но внимателно,
като пред близостта преграда
поставяме съвсем съзнателно -
та дружбата да не пострада.

Услуги дребни си оказваме -
да ни помолят няма нужда.
Но риск щом има - се спотайваме
най-равнодушно, като чужди.

Случайно докато се срещаме,
усмихнато се поздравяваме.
Не се ли срещнем - безболезнено
и неусетно се забравяме.

И затова не е достатъчно
да си оставаме познати.
Познати имам предостатъчно,
но имам нужда от приятели!

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??