Nov 22, 2012, 9:26 PM

Познаваш ли ме? 

  Poetry
656 0 1

Познаваш ли ме? Аз теб не.
Даже себе си вече не зная.
В две сини очи - шепа небе
В две длани - късче от рая.

По устните ти утрото изгрява
и вплита се денят със суетата.
И гласовете хорски отшумяват.
Оставам само аз и тишината...

Оглеждам се за думи изтървани,
събирам ги с усмивка чужда.
Те - думите, горят и палят рани.
Не казвай нищо - няма нужда.

Познаваш ли ме? Аз себе си не.
Все в безумни неща се заричам.
Спирам секунда или за две,
после... започвам да тичам.

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Изключително вдъхновяващо произведение. Поздравления за автора. Получава една поничка от мен... :Р
Random works
: ??:??