Японска група пее наши песни.
И в бъкгарски носии са красиви.
Възторжени. Усмихнати. Чудесни!
Дори и нашенски хора извиват...
Аз гледам през сълзи – от умиление.
И горда тръпка цяла ме пронизва.
Родината ми, с песен окрилена,
лети. Във времето остава жива.
© Елица Ангелова All rights reserved.
живей го с вяра. Просто, по човешки."
Поздравления за Творбите, които си публикувала в сайта
и светли празници, Ели!