Прах
Нощта ми хвърли във очите прах.
Изгубих пътя към звездите!
За миг едничък ослепях,
а рухнах - цялата разбита...
И исках тайно със метала да се слея,
когато самолетът ми в пръстта се свлече,
защото знаех, че дори да оцелея,
аз никога не ще политна вече...
2003г.
© Елица Василева All rights reserved.