Sep 30, 2008, 5:44 PM

Право на избор 

  Poetry
641 0 4
Право на избор

Не ми слагай окови!

Любовта не търпи условия!

Не ме затваряй в клетка...
(Дори да е златна -
тя пак е с решетки)

Не искай от мен да съм друга -
обич се дава не по принуда...

Остави ме сама да избирам:

Без любов да живея...
... или...
от любов да умирам.

© Христина Никилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??