May 30, 2012, 11:34 PM

Празник 

  Poetry » For kids
934 0 16
 
 

 

Виж, слънчицето весело се смее,

а птичетата нови песни пеят.

И тъй щастливо пърха сърчицето,

че Първи юни днес е - Празник на детето!

 

Разпервам свойте мънички ръчички

и искам с обич да прегърна всички,

да дам подарък - с моята усмивка

звездичка от очите на една щастливка!

 

А после на децата по Земята

мечтите свои бързо ще изпратя,

че заедно по-лесно ще ги сбъднем,

с вълшебство детско всяка в цвете ще превърнем!

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??