Oct 16, 2012, 5:13 PM

Празните кофи за смет 

  Poetry » Civilian
334 1 0

Пред блока ни... и ето тук

държиме кофа за боклук.

Отвън - подмокрена с урея,

но хвърляме по нещо в нея.

 

Клошари има колко щеш.

С торбите се разхождат пеш.

Преравят я почти перфектно,

опоскват я дори директно.

 

Какво намират, гóрки, там?

Какво - освен самия срам!

Когато има хора гладни,

и кофите за смет са празни.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??