Но сърцето ми
кой ще го сглоби
след онези дни,
дето го разби!?
Уж любов,
уж връзка,
не знам си кво.
Не бях готов
да си дръзка
в чуждото легло.
Яки спомени
имам аз от теб.
Сълзи, проронвани
месеци наред.
С тях платих
цената
да съм до теб.
Всичко скрих
в кревата.
Айде ти си наред.
Дай да чуя от теб
новите лъжи.
Без билет в първи ред
туй на кво се дължи?
Бол пари
джоб пълен,
празно сърце
Любов гори
на въглен
в твоите ръце.
© Krischo All rights reserved.