Feb 6, 2009, 8:22 AM

Празнота или зора? 

  Poetry
450 0 1
Празнота когато в душата ти бушува,
припомни си ти мигове прекрасни.
Празнота в душата ли празнува,
остави я да танцува.

Музиката свърши ли за миг,
пак наново започни.
Живей живота миг за миг,
но не забравяй крайния си вик.

Музиката, друже, запомни,
оправя болки и сълзи.
Вълните нежни запомни
и с трепет обгърни.

Слънце изгрява в душата ти отново
и капки от любов пълнят твойта чаша.
А лицемерието зловещо
с усмивка отпращаш надалеко.

Не забравяй, че когато празнота усещаш в теб,
остави я да празнува.
На Изгрева така ще можеш да се радваш
и в чашата си празна водичка да намериш.

© Ол Ол All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??