Jul 17, 2009, 8:59 PM

Преброй до три 

  Poetry » Love
1443 0 22

Преброй до три, преди да ме потулиш,

преди да ме загробиш вдън душа,

преди да ме заложиш и загубиш

в рулетка на живота и смъртта.

 

Мига спъни, та времето да куца,

да спре на дрейф във моите очи.

Вълната е целувка за секунда,

преди с шамар брега да зашлеви.

 

Преброй до три, преди да ме убиеш.

Едно: с "бонбон" във шепата  си? НЕ!

На Две: по джиесема ме набираш...

На Три... ми козируваш  без ръце.

© Гергана Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??