Oct 25, 2012, 3:49 PM

Пречистване 

  Poetry
977 1 28

Реших го вече, край! От днес нататък  
ще се усмихвам, ако ще напук.          
И всички тъжни мисли, без остатък,    
и болки, и сълзи - далеч от тук       
ще пратя, ще се заредя с надежда,      
с мечти и слънце и ще стане чудо.    
Не вярваш ли? Ехидно ме поглеждаш,     
животе, но почакай, ще е другo         
момичето, което ти опита              
в желязната си схватка да сломиш.     
Ще се изправя и натам ще литна -      
към светлото, към небесата - виж!   

  

А белезите, раните ли? Нека           
ги има, за да ми напомнят, че           
борбата не е никак, никак лека,        
ала със вяра справя се човек.         

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??