Mar 31, 2023, 7:18 AM

Пред портите на ада 

  Poetry
230 2 6

Чета!

На дребни хапки

причастие е всеки ред

попиват думите в душата

и търсят път навън със вик

Прочетох!

Прелистих  всяка дума

резонансът им от истина кърви

защо  си Ти създал човека

от болка пак до болка да мълчи

Ще прочета !  

Няма,  страниците липсват..

© Румяна Друмева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??