Dec 6, 2018, 8:49 AM

Пред теб 

  Poetry » Love, Phylosophy
574 0 0

Пред тебе съм, лице в лице,
но и дълбоко в същността ти!
Прегърнал нежно твоята усмивка,
докоснал с пръсти мислите ти,
поел в себе си от твоите мечти
и слял се тихо с желанията ти!...
Не мога да си тръгна!... И не искам!...
Ще бъда с теб през цялата ни вечност!
Потънал в приказното, твое същество!
Размахал своите криле на вдъхновението,
на истинното и Божествено проникване!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??