Предана и свята
Най-милите ни думи са изречени.
Най-нежните ни ласки изживяни.
Нима мечтите вече са обречени
и пътищата с обич извървяни?
Това е само преходът към другото,
което във гърдите ни не гасне.
Отлитнаха безгрижното и лудото,
но обичта ни още ще порасне.
Ще се научим в дните си да тичаме,
изпълнени от обич, че сме двама
и силно с тебе все ще се обичаме,
ако помежду ни тайни няма.
Прозрачно бяла, предана,
любовта ми носи твойто име...
Дълбоко в мен завинаги е влята
и тъй ще е през идните години.
© Стойна Димова All rights reserved.