May 3, 2007, 2:17 AM

Преди 

  Poetry
504 0 0

Обичах те! А ти мен?
Сънувах те! А ти мен?
Жадувах те! А ти мен?
Разбирах те! А ти мен?
Но вече забрави... друг има в
мойте мечти...

© Петя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??