Mar 12, 2021, 7:05 PM

Преди да бъда 

  Poetry » Phylosophy
415 1 0

Обърнах гръб на старите рани,

забравих техните долни покани.

Нямам нужда от вече мъртва скръб,

която гложди по моя гръб.

 

Отказвам се да се провалям,

бъдещето си сляпо да развалям.

Не ще я бъде нищетата,

която изяжда смисъла на нещата.

 

Ще го бъде нещо искрящо и ново,

за бъдещето родено то готово.

Само прекрасното вече ме зове -

приливът от красота ме обзе.

 

Контрастът чертае моите граници,

изписани сред безброй страници,

преплитайки вечните противоречия

в мислите и чувствата на човека вечния.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??