Dec 20, 2009, 1:19 PM

Преди да те срещна ... 

  Poetry » Love
1261 0 5

Преди да те срещна,
мечтаех за теб...

за миговете съвършеност,
за късчетата нежност,
за всяко страстно дихание,
за вълшебства и очарование...

Преди да те познавам,
знаех, че те обичам...

че от теб се нуждая
и все по-силно те желая,
че мога с теб да понеса
и най-жестоката съдба...

Преди да повярвам,
че си истинският...

грешах и отричах,
любовни думи не изричах,
не смеех да летя,
не знаех, че имам крила...

Преди да съм твоя...
Липсвал си ми...

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??