Apr 28, 2020, 6:10 PM

Преди "Съдният ден" 

  Poetry » Phylosophy
536 0 0

 

 

Неверието от душите си да изкореним,
и на негово място доверие да засадим.
В сърцата ни, гневът и алчността,
да заменим със съпричастността.
Думите си на две да съкратим,
а двойно делата  да увеличим.
Ежедневието си, от робско задължение,
да го превърнем в празник-мигновение.
Да излезем най-сетне от тази какавида...
и да литнем в небето с тяло на пеперуда!

© Гюрхан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??