Sep 25, 2008, 7:46 PM

Преди съня... 

  Poetry » Love
472 1 1

25.09.2008

 

 

Преди в съня да се разтворя,

в просъница ти пиша този стих...

Едно писмо, в което ти говоря

колко дни на тебе посветих...

 

Преди съня да победи над мене,

разказвам ти за мъките по теб.

И колко пъти падах на колене,

но не наяве – само в думи на поет.

 

Преди да почна сладко да сънувам,

ще ти припомня всяка среща с мен,

и колко пъти силно те ревнувах,

и как предадох се, безсилна, в твоя плен.

 

Преди нощта над мен да надделее

и в сладка дрямка да ме понесе,

ще нарисувам с думи дните с тебе

и даже неродено нашето дете...

 

Преди ръце в съня си да отпусна,

със теб ще поговоря още малко...

И щом денят нощта прегърне,

ще те целуна и  ще заспя сладко...

 

http://www.youtube.com/watch?v=kiXWoWtLex4


 

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??