Aug 12, 2024, 6:40 PM  

Свят за обич 

  Poetry » Love, Phylosophy
122 0 0

От руини, от не и да  
създавам го. (чирак съм още).
Света ни. За да победя
чернилката, която нощем
краде звездите, моя сън,
от болката ми черпи сили,
кикоти се: Излез навън,
градила свят? Едва ли. Ти ли?

 

Преди съвсем да се предам
и да забравя, че ме има,
долита нощна птица. Знам,
тя знак ми носи, че любима
за теб съм. И ми дава нежност,
и сили... Казва ми: Стани!
Светът е наш и неизбежно
изграждам го. От руини.

 

https://youtu.be/0gKkIpO5R_I?si=ahFas7tr9CYMT175
   

 

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??