Aug 27, 2014, 9:41 PM

Предишният 

  Poetry » Love
470 0 0

Ако бях ти казала, че безрезервно

                                                     съм обичала,

щях ли нещичко да променя?

Ако бях признала как сърцето

                                                       се е вричало,

по-добре ли щеше да ти е сега?

Ако бях разказала за тайните

                                                        си помисли,

нямаше ли да се влюбиш пак във мен?

Ако бях признала, че ликът му е

                                                       в сърцето ми,

друга някоя ли шеще да е с теб?

Така устроени сме - всеки има минало,

и то не се променя ей така.

И до една от теб да скрия снимките,

той няма да изчезне от света.

Защото има нещичко, което си остава

и никога не ще се промени -

че предишният направи ме такава,

каквато ме обичаш ти!

© Ками All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??