Oct 14, 2021, 11:56 AM

Предизборно размишление 

  Poetry
190 0 2

Игра, в която ние сме играчки,

до изборите има само крачка,

на сляпо крачка, полет в щедра яма,

изкачване с романтика на драма.

 

Лъжите мазни, слети с пазарлъци,

резили – обещания с балъци

и политики от тюрлю гювечи,

и закъсняло, тъжно "Вятър ечи..."

 

Измами придружени с тлъсти пачки,

потеря –  интересите ни мачкат,

надежда нова влюбено ни дразни,

гласуваме за джобовете празни.

 

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Така е Миночка, благодаря ти, че ме подкрепи. Имах нужда да споделя чувствата си.
  • Миленче, много е вярно, точно такава е ситуацията в държавата и няма оправяне! Вече няма нито достойнство, нито истина! Хареса ми!
Random works
: ??:??