Dec 17, 2011, 12:55 PM

Предколедно за теб 

  Poetry » White poetry
788 0 20

     Коледна звезда ми 

                                 запали!

     С усмивка грейнала

     сърцето ми 

                    стопли!

     Ела и мъката, и болката

                                           стопи! 


                                           Не правя равносметка!

                                           Не слагам везна...

     Всичко,

     което и ти дадох,

     и всичко, 

     което ми взе,

                            НЯМА ЦЕНА!


                                           За всичко, което 

                                                                        получих

                                           и не получих,

                                                                    за красивите мигове, 

                                                                                                         БЛАГОДАРЯ! 


© Таня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??