ПРЕДПРОЛЕТ
Един избързал ден от Пролетта
през февруари на прозорците почука.
Съблече кожените ни палта,
за да повярваме, че Тя е тука.
На сутринта до къщния ни праг
снегът затрупа бързо оптимизма.
Надвила беше зимата. И пак
забравихме, че Пролетта е близо.
© Мария Панайотова All rights reserved.
Но на теб - честита пролет, Доче!