Oct 15, 2020, 11:55 AM

Предрешено 

  Poetry
288 0 1

Ще се върнеш при мен, ще се върнеш

някой ден, щом ти стане студено.

Щом притихнал и празен осъмнеш

и признаеш, че е предрешено.

 

Ще престанеш да бягаш от нас.

От съдбата си кой ще избяга?!

А сърцето е верен компас!

Твоят север е тук и те чака.

 

В тишината си ме мълчиш.

Тежка битка със себе си водиш.

Трудно ти е да се довериш,

страховете си ти да пребориш.

 

Ала зимата дебне отвън...

И на теб ти е все по- студено...

Не оставай да зъзнеш навън!

Да сме заедно е предрешено.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??