Oct 25, 2017, 10:09 PM

Представи си, ако можеш... 

  Poetry » Other
372 4 10

Представи си, ако можеш, представи

как рога превръщат се в бодли!

Как прилягат като втора кожа

върху онова, което може да не може.

 

Как копитце стъпва върху праг –

спъва се и го нарича враг;

как под вола участ звездна се намества

и светът как трудно се отмества

 

за да види клетото теле,

че не бива да се суче откъде ли не.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??