Feb 14, 2017, 1:41 PM

Предупреждение 

  Poetry » Love
686 1 1

Някой ден ще те предам и
ще те нараня, любими,
но те моля, щом се случи,
прегърни ме и прости ми.

 

Имам навик да съсипвам
вредни чувства и любови –
щом усетя и докосна те,
ще рухнеш до основи.

 

Лош е като пушенето.
Още ли те дразни,
че със огъня целувам се,
а на тебе все отказвам?

 

Знай, че натъжаваш ме,
щом правиш ме щастлива –
нелогична съм, че страх ме е,
че имаш тази сила.

 

Някой ден ще те предам и
ще си мислиш, че те мразя,
но реално ще си тръгна
в опити да те опазя.

 

© Ралица Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??