Jun 15, 2007, 8:47 PM

Предупреждение 2  

  Poetry
625 0 5

Предупреждение 2

към Албена, Маги и Димо,
защото с мен е така.

Не искай да ме имаш само твой.
Сърцето е НЕживо в клетка.
На Чувствата жестокия прибой
не искай да затвориш зад решетки.

Не можеш да ме имаш само твой.
И само твой да бъда Аз Не обещавам!
Замигат ли свещИте, под звездния порой
дошло е време равносметка да си давам.

Но... Въздух нека има все около нас!
(Макар и нажежен до бяло.)
Тогава само ще се чува твоят глас!
Без Въздуха Морето е НЕцяло...

15 юли 2001, Варвара, Хотелът

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??