Feb 24, 2011, 8:17 PM

Предвестниче 

  Poetry » For kids
601 0 3

ПРЕДВЕСТНИЧЕ


Аз съм бялото кокиче!

Нося радост, красота!

Всеки мене ме обича,

че съм първо на света!

Аз от студ не се страхувам,

нито пък от сняг дебел.

И към слънцето пътувам

с поглед нежен, ала смел!

Бялата камбанка пее

и разнася вред вестта:

"Топъл вятър щом повее,

ще пристигне Пролетта!"

© Радко Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??