Mar 13, 2008, 7:38 PM

Прегръдка на нощта 

  Poetry
905 0 7
 

Мълчание, злокобна тишина.

В ушите ми отеква мракът.

И още по-злокобен отпреди,

застила  в мен пустинни самоти.

 

В моменти на настъпилите тъмноти

свистенето на тишината мъчи,

спомените са още по-жестоки,

дълбините още по-дълбоки.

 

Нощта, посивяла, отново ме прегръща.

Мракът пак останал ми е верен.

Тишината - винаги една и съща.

Шумът й - разярен, неравноделен.

© Дида Тенева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??