Mar 10, 2011, 1:07 PM

Прегръщам своята мечта 

  Poetry » White poetry
534 0 0

                                        

                                            На един голям приятел

 

       Аз знаех, има те в света

       и вярвах,

       че ще те намеря!

       Защо те срещам в късна есен,

       когато глъхне вече

       песен,

       от есенния хлад треперя

       и капят

       сетните листа?...

 

       Проклета моя зла съдба!

       Защо все идваш

       закъсняла?

       Към мен си тъй немилостива,

       но аз те чакам

       и съм жива.

       Макар и в зима побеляла,

       прегърнах

       своята мечта!

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??